Fotowedstrijd Ter Borch

Bewonersvereniging Ter Borch zoekt voor haar uitingen mooie foto’s van Ter Borch! Deze gebruiken we graag voor onze websites, digitale nieuwsbrieven en presentaties. Daarom vragen we jullie om je mooiste foto’s van Ter Borch in te sturen!

Wat is er te winnen?
1e prijs: keuze cadeaukaart van € 75
2e prijs: keuze cadeaukaart van € 50
3e prijs: keuze cadeaukaart van € 25

Aan welke voorwaarden moeten de foto’s voldoen?
• Ter Borch moet herkenbaar zijn
• De foto’s moeten gemaakt zijn in 2019
• Beeldmanipulatie is niet toegestaan

Hoe deel te nemen?
Mail je foto’s van Ter Borch naar info@bewonersvereniging-terborch.nl. Vermeld hierbij je naam en adres. Ieder gezin mag maximaal 3 foto’s insturen.

Tot wanneer insturen?
Insturen kan tot 18 december 17.00 uur. Daarna zal het bestuur van de bewonersvereniging met hulp van een fotograaf (Hester Fotografie) de foto’s beoordelen en een 1e, 2e en 3e plaats bepalen.

Prijsuitreiking
De ingezonden foto’s zullen worden getoond en de prijzen zullen uitgereikt worden op de jaarlijkse Kerstborrel. Daarover binnenkort meer.

Doe mee!
Laat je creativiteit de vrije loop, we ontvangen je mooie foto’s graag!