Officiële oprichting vereniging

OprichtingsvergaderingOp maandag 2 maart 2015 start om 20.00 uur de oprichtingsvergadering van de bewonersvereniging Ter Borch. Iedereen is van harte welkom om dan met ons de vereniging op te richten. Vanuit de vereniging zullen de statuten, begroting 2015 en het contributiereglement worden ingebracht. Ook zal iedere commissie het eigen jaarplan toelichten. We doen dit alles bij de (koffie en thee) sponsor van de avond: Kaap Hoorn. Er komt nog een nieuwsbrief waarin meer informatie over de oprichtingsvergadering zal worden verstrekt. Bekijk tevens de agenda voor alle informatie en voorstellen.

Is jouw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Mail dan je e-mailadres én woonadres naar backoffice@bewonersvereniging-terborch.nl.