Commissie Jeugd

De commissie Jeugd is in gesprek met bewoners, jeugd, verenigingen, Gemeente Tynaarlo, scholen en ondernemers, om invulling te geven aan de behoefte voor aandacht voor de jeugd in de wijk ter Borch.

Naast het contact leggen met betrokkenen in de wijk ter Borch, samenbrengen van activiteiten voor de jeugd en in gesprek zijn met de gemeente over toekomstige ontwikkelingen in de wijk, willen wij ook graag in gesprek zijn met de jeugd en vrijwilligers.

Initiatief nemen tot en organiseren van activiteiten doen we samen. Dat wil zeggen, met elkaar! Heb je een leuk idee, wil je iets leuks organiseren of vrijwilliger zijn bij een van onze activiteiten meld je dan aan!

Wij werken met een kleine commissie en grote groep vrijwilligers. Waarom? Dit geeft iedereen de mogelijkheid om geen vaste verplichting aan te gaan en blijft de tijdsinvestering beperkt en leuk!

De commissie bestaat op dit moment uit:

Mareke Miedema, Cristien van der Woude en Daniëlle Kneppel.

De commissie is per mail bereikbaar via jeugd@bewonersvereniging-terborch.nl

Reageren is niet mogelijk