Bewonersvereniging vraagt Raad om aanpassing reactie

Op dinsdag 21 november staat de bewonersvereniging wederom de gemeenteraad te woord en vraagt om antwoorden in plaats van zinnen tekst.

“Als betrokken burger en vertegenwoordiger van de Bewonersvereniging ben ik zeer teleurgesteld dat het College op niet één van de zeven vragen een rechtstreeks antwoord heeft gegeven. Navraag bij de betreffende ambtenaar gaf de reactie dat de vragen wel degelijk zijn beantwoord, met verwijzing naar de reactie op een verwante thema uit de vraag. Wat mij betreft is dit volstrekt onvoldoende, omdat hiermee de vragen vaag en onduidelijk worden beantwoord. Ik wil u dan ook vragen om de Nota inspraak en overleg opnieuw op te stellen, waarbij wel op iedere vraag een rechtstreekse reactie komt.” is het begin van de tekst zoals Marcel Dol deze namens de bewonersvereniging zal uitspreken.

De gehele tekst en het agenda punt is live te volgen in de raadszaal en via internet.

Wil je de hele tekst? Lees dan hier verder Inspraaknotitie Bewonersvereniging mbt bestemmingsplan supermarkt, 21 november 2017.docx

Reageren is niet mogelijk