Lammetjesfeest in Onlanderij

ma
apr2018

Madijk 1, Eelderwolde

Dit is een activiteit georganiseerd door Natuurnonumenten

Locatie: De Onlanderij

Madijk 1, Eelderwolde

LAMMETJESFEEST OP DE ONLANDERIJ

Natuurmonumenten organiseert van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april wederom het zeer succesvolle lammetjesfeest op De Onlanderij in Eelderwolde. Een feest waarbij je niet kunt ontkomen aan alles wat het voorjaar zo heerlijk maakt! Lammetjes, paaseieren, kuikens, vogelgekwetter en heerlijke versnaperingen maken deze dagen tot een echt voorjaarsfeest! De entree voor leden is gratis, niet leden betalen een toegang van €1,-. Op eerste en tweede paasdag zijn er extra activiteiten voor jong en oud.

Kom en ruik het voorjaar

De stal bij de Onlanderij is gevuld met lammetjes en hun moeders. Ook kuikentjes zullen dit jaar niet ontbreken. Daarnaast staan de koeien en varkens te wachten op heerlijk gras waarmee je ze zelf mag voeren. Op Eerste en Tweede Paasdag zijn er volop activiteiten als eieren zoeken, vogelnesten bouwen, vogels spotten en zijn er boswachters die je alles kunt vragen over de natuur.

Horeca Onlanderij

De Horeca op de Onlanderij is gedurende deze periode, zoals gewoonlijk geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast zijn de gasten welkom op maandag 2de paasdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Download evenement naar agenda