Rookmelder vervangen (met gratis plaatsing) – alleen voor leden (dag 1)

za
mei2018

Deze activiteit is uitsluitend voor onze leden

Vanaf 09.30 Tot 17.00

Locatie: bij leden van de Bewonersvereniging thuis

Inkoopactie: vervanging rookmelders Ei146

Uw woning beschikt ongetwijfeld over rookmelders. Rookmelders hebben een technische levensduur van 10 jaar. Dat houdt in dat bij de eerst opgeleverde woningen in Ter Borch de rookmelders inmiddels toe zijn aan vervanging.

De meeste woningen zijn uitgerust met rookmelders Ei146, zie afbeelding.

Bewonersvereniging Ter Borch heeft daarom een inkoopactie voorbereid en kan deze rookmelders met korting aan haar leden aanbieden. Maar dat is nog niet alles; als je bestelt, worden ze op 19 mei a.s. kostenloos gemonteerd!

Aanbieding

Normale prijs € 28,50 per stuk, nu met centraal inkoopvoordeel voor € 23,95 per stuk. En ze worden dus kostenloos gemonteerd op 19 mei a.s. De rookmelders zijn voorzien van een 9V back-up batterij en op de rookmelders zit 5 jaar garantie.

Geïnteresseerd?

Check dan of je inderdaad deze rookmelders in de woning hebt en check de houdbaarheidsdatum aan de zijkant. Tel hoeveel rookmelders er aanwezig zijn in de woning. Er zijn woningen waar maar 3 aanwezig zijn, maar ook woningen met 7!

Bestellen?

Mail dan uiterlijk 10 mei a.s. naar aanmelden@bewonersvereniging-terborch.nl en geef de volgende gegevens door:

• Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Hoeveel rookmelders je bestelt
  • Of je gebruik maakt van de kostenloze montage op 19 mei a.s.

Na ontvangst van je bestelling bevestigen we deze en sturen we de betaalinstructie.

Actie wordt herhaald

Heb je dit type rookmelder, maar is deze nog niet aan vervanging toe? Weet dat het voornemen is om deze actie de komende jaren te herhalen.

Nog geen lid van de Bewonersvereniging

Als je nu lid wordt kan je ook met deze actie meedoen; ben je op tijd om 27 april als lid bij de Koningsmarkt te zijn (lees over de voordelen hier); op 17 mei aan de proeverij deel te nemen en alle andere zaken die alleen voor leden zijn. Om lid te worden klik je hier.

Download evenement naar agenda