Gevelbehandeling tegen spinnen

za
mei2018

Deze activiteit is uitsluitend voor onze leden

Locatie: bij leden van de Bewonersvereniging thuis

Zaterdag 12 mei komt de spinnenspuiter weer naar Ter Borch. We bieden hierbij de mogelijkheid aan om tegen een speciaal tarief op een milieuvriendelijke wijze je gevel en schilderwerk te behandelen zodat spinnen er niet op willen blijven.

Vorig jaar hebben we in samenwerking met Wilca een inkoopactie voor het spuiten van gevels georganiseerd. Deze actie is niet in alle gevallen even soepel verlopen. We hebben daarom de actie geëvalueerd en komen dit jaar met een andere aanpak van de actie met dezelfde leverancier.

Afwijkend is dat de spuiter op één dag naar onze wijk komt. Als het weer het toelaat zal dit op zaterdag 12 mei zijn. Je moet thuis zijn bij de behandeling van jouw huis zodat ter plekke afgestemd en na afloop direct afgerekend kan worden met de gevelspuiter. Dit kan contant of met pin.

We hebben wederom speciale tarieven voor onze leden:

-              Twee-onder-een-kap / singelwoning EUR 55,-

-              Vrijstaande woning tussen de EUR 70,- en EUR 80,-

-              Extra objecten zoals tuinsets of boten kosten EUR 5,- per object

Het is niet mogelijk om voor vrijstaande huizen een vast tarief af te spreken. De vrijstaande huizen in de wijk zijn hier te verschillend voor.

Om gebruik te maken van het aanbod kan je je rechtstreek melden bij Wilca. Stuur uiterlijk zondag 6 mei een email met naam en adres naar info@wilca-systems.nl. Geef in deze email aan dat je gebruik wilt maken van het speciale inkooptarief van de bewonersvereniging Ter Borch op zaterdag 12 mei. Op basis van de aanmeldingen maakt men een planning en deze ontvangen de deelnemers in de week voorafgaand aan de actie. Bij slecht weer kan de gevelspuiter zijn werk niet doen, dus het kan zijn dat we in dat geval moeten gaan verplaatsen naar waarschijnlijk een andere zaterdag.

Meer informatie over Wilca en het bestrijden van spinnen op je gevel en schilderwerk is te vinden op internet via www.spinnenspuiten.nl.

Download evenement naar agenda