Koningsmarkt 2015

Op maandag 27 april zal de eerste Koningsmarkt in Ter Borch worden georganiseerd door de Commissie Activiteiten van de Bewonersvereniging.

Vanaf 8.30 zal opgebouwd kunnen worden en vanaf 9.00 wordt gestart met de Koningsmarkt.Koningsdag 2015

Via posters, flyers en email is melding gemaakt van het evenement en we verwachten dan ook veel bezoekers. Kom dus met de fiets of lopend!

Er is een vrijmarkt, zijn twee springkussens, een loterij, versnaperingen, schminken en kortingsbonnen.

Wat uitleg over de loterij: Er zijn 500 loten te koop a € 1,– en er zijn 3 verlotingen waaraan steeds alle verkochte loten (die nog niet zijn getrokken) meedoen.

De eerste verloting is om 10.00, tweede om 11.00 en derde om 12.00. Koop je loten dus voor 10.00 en je doet drie maal mee!!!!

Er zijn meer dan prachtige prijzen beschikbaar gesteld door diverse bedrijven (zie opsomming onderaan). Met bijna 50 prijzen is de kans dus bijna 1:10 dat je wint. Wat denk je bijvoorbeeld van een gratis diner voor 2, gratis golf introductie, gratis varen met een boot of gratis zeil introductie voor volwassenen? De lijst met wat wanneer verloot wordt, is maandag in te zien bij de stand van de bewonersvereniging.

Wat uitleg over de kortingsbonnen: Ieder lid van de bewonersvereniging (die betaald heeft) krijgt 6 kortingsbonnen die naar eigen voorkeur tijdens de Koningsmarkt zijn te gebruiken.

Zo kan je er voor kiezen korting te nemen op een kopje koffie, glas jus d’orange, broodje kroket, ijsje ….. of van de andere mogelijkheden.

De bonnen zijn 27-4 door de leden af te halen bij de stand van de bewonersvereniging. Nog geen lid? Snel worden dus: zie rechtsboven ‘LID WORDEN’.

 

Toch maar even door de kasten en garage voor verkoop op loopafstand van huis!

Algemene spelregels vrijmarkt

Waar mag ik staan?

 • U mag alleen een plaats innemen in het toebedeelde deel van het parkeerterrein, aansluitend, en op aanwijzingen van de organisatie.

Wanneer mag ik een plaats innemen?

 • In het gebied, mag op 27 april vanaf 8.30 uur, een plaats worden ingenomen, het uitstallen van goederen mag op 27 april vanaf 8.00 uur. Uitsluitend op de door de organisatie ter plaatse aangegeven plaatsen (aansluitend).

Niet toegestaan is…

 • Bakken en braden van voedingsmiddelen. Dit is voorbehouden aan de keuken van het Borchkwartier.
 • De verkoop van onverpakt, bederfelijke en/of thuisbereide levensmiddelen, alcohol en ander etenswaar. Behalve in de hiertoe ingerichte horecagelegenheden.
 • Verhitting van waren in welke vorm dan ook.
 • Verkoop van dieren en auto’s

Waar moet ik parkeren?

 • Er is weinig parkeerruimte voor auto’s dus laat deze zo veel mogelijk thuis.
 • Doorgaand verkeer over de Borchsingel dient gewaarborgd te blijven waarmee parkeren aan de Borchsingel (zoals altijd) verboden is.
 • De Kiss&Ride strook kan uitsluitend voor afzetten, ophalen en (om)keren gebruikt worden.
 • Verzoeken van de organisatie dienen onverwijld opgevolgd te worden.
 • Fietsen worden niet op het feestterrein toegelaten. Parkeren van fietsen kan naast de Chr. Basisschool De Rietzanger aan de zijde van de Borchsingel.

Wat moet ik opruimen?

 • Voordat u de plaats verlaat, moet u deze en de onmiddellijke omgeving ‘bezemschoon’ achterlaten. Wanneer dit niet gebeurt, worden de gemaakte kosten op u verhaald.

Aanwijzingen van politie, brandweer, toezichthouders en organisatie moeten altijd worden opgevolgd!

De Koningsmarkt 2015 is mede mogelijk gemaakt door: AH Paterswolde, Kaap Hoorn, Rijwielhuis Oomkens, Woe Ping, VWDTP, Funverhuur Eelde, MattieGelatie, Harms Heerlijck bakkerij, Jachthaven Zuidwesthoek, Scandinavisch dorp High Tea, IL LAGO, Familiehotel Paterswolde, Onnes coiffures, Nederlandse Golfschool, Lilly’s Zuidlaren en natuurlijk Trias (Borchkwartier en kinderopvang).

De Koningsmarkt 2015 wordt financieel gesponsord door de gemeente Tynaarlo.

Reacties zijn gesloten.