Koningsmarkt Ter Borch

De Commissie Activiteiten van de Bewonersvereniging is druk bezig met de voorbereidingen voor de Koningsmarkt op maandag 27 april bij het Borchkwartier.

Er zijn veel bedrijven die hun medewerking verlenen en dit evenement tot een onvergetelijke ochtend zullen maken.Koningsdag 2015

De gemeente Tynaarlo heeft een financiële bijdrage geleverd en de prijzen die in de loterij aangeboden kunnen worden zijn bijzonder te noemen.

Wat denk je van een gratis diner voor 2? Of 50% korting op een High Tea voor 2? Een gratis proefles zeilen voor volwassenen? Een gratis introductiecursus Golf?

Er zijn bijna 50 prijzen en ‘maar’ 500 loten. Op=Op en als je voor 10:00 uur koopt (€ 1,– per lot) heb je 3 x kans op een prijs.

Ook zullen er kortingsbonnen (die korting op versnaperingen als koffie, verse jus d’orange of broodje kroket) aan leden van de bewonersvereniging worden verstrekt.

Lees ook de Koningsmarkt pagina.