Informatie avond zonnepanelen 27 mei

U kunt nu profiteren van een speciale aanbieding voor het plaatsen van zonnepanelen.

Op basis van meetbare criteria heeft de commissie Inkoop meerdere leveranciers een aanbieding laten maken voor leden van de vereniging. Op basis hiervan is Arends Techniek uit Stadskanaal geselecteerd. Afhankelijk van het aantal leden dat gebruik maakt van deze aanbieding kan er een korting van 4 tot 7% gerealiseerd worden op de systeemprijs. Daarnaast zal er sprake zijn van een korting op de installatiekosten. Arends Techniek zal woensdag 27 mei vanaf 8 uur een informatie avond verzorgen in het Borchkwartier (inloop half 8). Na deze avond zal zij per huis een afspraak maken om uw wensen nader te inventariseren.

Mocht u verhinderd zijn maar toch interesse hebben in de aanbieding, dan kunt u zich via inkoop@bewonersvereniging-terborch.nl aanmelden.

Reacties zijn gesloten.