Inkoopactie ‘Zonnepanelen’ slaat aan in Ter Borch

Op dit moment zijn er al meer dan 10 afspraken gemaakt en lijkt het hoge kortingspercentage gehaald. Wil je nog meedoen, dan kan dat!

Waar gaat dit over?

De commissie inkoop van de Bewonersvereniging Ter Borch heeft op basis van meetbare criteria verschillende zonnepanelen installateurs een offerte laten maken. Doelstelling van deze exercitie was het verkrijgen van korting voor leden van de Bewonersvereniging. Na een selectieprocedure is Arends Techniek uit Stadskanaal als beste naar voren gekomen. Afgelopen woensdag 27 mei heeft Arends Techniek in het Borchkwartier een presentatie gegeven over de voordelen van zonnepanelen en de speciale kortingsactie die zij leden van de Bewonersvereniging Ter Borch kan bieden. Wij kijken terug op een inspirerende en interactieve avond met een goede opkomst. Hieronder volgt een samenvatting van de aanbieding door Arends Techniek:

Afhankelijk van het aantal leden dat gebruik zal maken van de diensten van Arends Techniek kan een korting van 4% tot 7% gerealiseerd worden op de systeemprijs:

–          bij deelname 3-5 huishoudens 4%;
–          bij deelname van 6 tot 10 huishoudens 5%;
–          bij deelname van meer dan 10 huishoudens 7%.

Daarnaast zal er sprake zijn van een korting op de installatiekosten welke, afhankelijk van het aantal huishoudens dat gelijktijdig een installatie laat plaatsen, kan oplopen tot EUR 190,-.

De speciale aanbieding van Arends Techniek is geldig tot en met 30 september 2015. Dit betekent dat iedereen die binnen deze periode een offerte heeft laten opmaken (installatie kan eventueel nog plaatsvinden na deze periode) gebruik kan maken van bovenstaand voordeel. Na 30 september zal de inkoopcommissie samen met Arends Techniek de kortingspercentages vaststellen op basis van het aantal deelnemers. Derhalve vernemen wij graag via de mail inkoop@bewonersvereniging-terborch.nl indien u een offerte heeft geaccepteerd.

Indien u interesse heeft, dan kunt u vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat laten maken door Arends Techniek, gebaseerd op jullie persoonlijke voorkeuren en situatie. Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld bij Arends Techniek kan hiervoor rechtstreeks contact met hen opnemen via telefoonnummer 0599-672368 voor een afspraak. Mocht u op basis van deze offerte besluiten de installatie door Arends te laten verzorgen, dan plannen zij zo spoedig mogelijk een afspraak in voor de installatie.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via de mail aan inkoop@bewonersvereniging-terborch.nl

Reacties zijn gesloten.