Aanleg Borchsingel van start

Medio februari start aannemer DVJ Infra en Milieu BV met de aansluiting van de Borchsingel op het transferium naast de A7. (Bron: Gemeente Tynaarlo)Ter Borch foto gemeente

De werkzaamheden omvatten de aanleg van de weg, met daarin twee bruggen. De aannemer legt ook twee fiets- en voetgangersbruggen aan van de Borchsingel naar het Groene Lint. De werkzaamheden moeten voor augustus afgerond zijn.

Hieronder vindt u informatie over de eerste fase van de werkzaamheden. Verdere informatie over de planning en voortgang gedurende het project ontvangt u van de aannemer via een huis-aan-huis nieuwsbrief. Deze informatie wordt ook op de website van de gemeente geplaatst in de rubriek wonen en leven > wonen en (ver)bouwen > ontwikkelingen Ter Borch.

Zandbed op hoogte brengen (februari)
De aannemer begint met het op hoogte brengen van het zandbed waar de weg op wordt aangelegd. Hier was eerder al grond op gestort, zodat de bodem kon inklinken. De ondergrond is nu sterk genoeg om de weg te kunnen dragen. De aannemer graaft het overtollige zand af en brengt het naar een tijdelijk depot in Businesspark Ter Borch. Daar kan de gemeente het opnieuw gebruiken voor de aanleg van wegen. De aannemer werkt hierbij vanaf het Transferium. Het afvoeren van het zand gaat niet door de wijk.

Vragen en opmerkingen
Voor vragen over de uitvoering en eventuele beperking in bereikbaarheid kunt u tijdens kantooruren terecht in de blauwe keet tegenover MFA Borchkwartier.
Borchsingel

Reacties zijn gesloten.