Dubbelspel XL: jeugdcircus met Harmonie

za
16
apr2016

Dit is geen eigen activiteit maar deze informatie delen we graag.

Locatie: voormalig Suikerunie terrein

Op zaterdag 16 april verzorgen jeugdcircus Santelli en harmonie orkest Patrimonium een unieke voorstelling in het zeefgebouw van de voormalige Suikerunie in Groningen. Zij brengen de voorstelling "Dubbelspel XL".

De jonge sterren van het circus vertonen hoogstaande circuskunsten in de trapeze, met kunstig vliegende kegels en acrobatiek, terwijl Harmonie Patrimonium live de muzikale omlijsting vormt.  Een prachtige voorstelling op een bijzondere locatie, waar we u heel graag voor uitnodigen!

Datum:                  zaterdag 16 april
Tijd:                        15.00 en 20.00 uur
Locatie:                 zeefgebouw voormalig Suikerunie terrein
Kaartverkoop:   www.harmonie-patrimonium.nl 
Prijs:                       kinderen tot 12 jaar €4,50 (aan de zaal €5)
                                 12 jaar en ouder €12,50 (aan de zaal €15)

Jeugdcircus Santelli treedt met de voorstelling Dubbelspel op in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten.  Zij spelen het verhaal van een groep jongeren die zich klaarmaakt om op te treden in een traditionele circusvoorstelling, met alle figuren die je daarin kunt verwachten: een diva met sterallures, een slangenmeisje, een onweerstaanbare sterke man en een paard. Dat gaat echter niet van een leien dakje. Stukje bij beetje komen de spelers in hun rol. Sommige misschien een beetje té.

Harmonie Patrimonium ondersteunt de voorstelling met een ouverture, ouderwets goede marsen en circusmuziek. Zo geeft dit 50-koppig orkest, onder leiding van dirigent Jan Wijenberg, de voorstelling een geheel eigen karakter en komen bezoekers volledig in de circussfeer. Kortom, het wordt een unieke voorstelling op een unieke plek, die jong en oud zeker zal vermaken.

De deuren van de Suikerunie staan om 15.00 uur en 20.00 uur open. Meer informatie en kaartverkoop: www.harmonie-patrimonium.nl.

DubbelspelXL poster (1).

Download evenement naar agenda

Reacties zijn gesloten.