Groninger- en Drentse bier en worstproeverij

vr
jun2018

Deze activiteit is uitsluitend voor onze leden

Vanaf 20.00

Locatie: De Onlanderij

Madijk 1, Eelderwolde

Beste leden,

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor een Gronings/ Drentse Bier en Worsten proeverij in de Onlanderij op vrijdag 8 juni. Deze proeverij wordt georganiseerd door biersommelier Pieter Grijpstra waarbij de volgende Zomerse bieren uit de regio kunnen worden geproefd:

• Kon minder Bax
  • Grutte Pier Tripel
  • Martinus Smoked Porter
  • Corviri Weizen
  • Maallust Vienna

Bovenstaande bieren zijn drie "toegankelijke" bieren en 2 wat meer uitdagende bieren. Op deze manier zit er zowel voor de beginnende proever als voor de gevorderde wat leuks bij! Naast deze mooie bieren worden er tevens heerlijke Groningse en Drentse worsten geserveerd.

Het programma vindt plaats in de Onlanderij van 20.00 tot een uurtje of 22.00 afhankelijk van hoe gezellig het blijft. De kosten worden voor een deel gedragen door de Bewonersvereniging. De eigen bijdrage bedraagt EUR 10,- en dit bedrag kan op de avond zelf contant betaald worden.

Heb je zin om te komen, meld je dan aan via aanmelden@bewonersvereniging-terborch.nl. Er is plaats voor 40 deelnemers en aanmelding geschiedt op een first come, first serve basis.

We hebben veel zin in deze avond en kijken uit naar jullie komst!

Download evenement naar agenda