Informatieavond door gemeente over toekomst Ter Borch

do
30
apr2015

Borchsingel 41, Eelderwolde

Afgelopen maanden is de Commissie 'Publieke Zaken’ van de bewonersvereniging met de gemeente in gesprek geweest over de plannen die de Gemeente met de wijk heeft.

gemeente tynaarlo logoEen belangrijke doelstelling van de commissie is om de informatieachterstand in te lopen. Er zijn veel ontwikkelingen in en rond onze wijk en als bewoners willen we daar tijdig en goed over geïnformeerd worden. Na de oprichtingsvergadering begin maart, is er contact geweest met de fracties van de gemeenteraad en is er op 1 april een eerste gesprek geweest met wethouder Engels-van Dijk. Tijdens het gesprek met de wethouder is besloten om een informatieavond in de wijk te houden over de visie op, en de plannen met de wijk. Naar aanleiding van deze afspraak is er op 13 maart j.l overleg geweest met de projectleiders van Ter Borch en Kranenburg-Zuid om onze informatiebehoefte verder toe te lichten.

Tijdens dit laatste overleg heeft de gemeente toegezegd om op 30 april een informatiebijeenkomst te verzorgen in het Borchkwartier. De gemeente zal u hierover zelf verder informeren en de uitnodigingen versturen. Omdat deze avond op zo korte termijn al gehouden wordt, vinden we het als bewonersvereniging goed om de datum alvast te communiceren zodat een ieder de agenda die avond vrij kan houden.

Wij zien u graag 30 april in het Borchkwartier.

Voor vragen over de informatiebijeenkomst kunt u bij de Gemeente terecht. Zodra er digitaal meer informatie beschikbaar is, zullen wij hier via de website naar doorverwijzen

Download evenement naar agenda

Reacties zijn gesloten.