Kerstmarkt in Onlanderij

za
16
dec2017
zo
17
dec2017

Dit is geen eigen activiteit maar de informatie willen we graag delen

Vanaf 10.00 Tot 17.00

Locatie: De Onlanderij

Madijk 1, Eelderwolde

Kerstmarkt op de Onlanderij, hét ultieme kerstgevoel!

Op 16 en 17 december is het zover; Natuurmonumenten tovert de Onlanderij te Eelderwolde om in de leukste kerstbeleving van het noorden. De oude schuur en het buitenterrein worden weer aangekleed in de kerstsferen en vormen daarmee het decor voor de Kerstmarkt op de Onlanderij.

De levende kerststal is hét kerstevenement van het jaar van Natuurmonumenten in Noord Nederland. In het weekend van 16 en 17 december kun je op de Onlanderij terecht om te proeven van het ultieme kerstgevoel. Neem een kijkje bij de dieren in de levende kerststal en struin vervolgens langs de kramen die op de Kerstmarkt staan om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus voor onder de kerstboom. Het aanbod op de kramen varieert van woon- en tuinaccessoires tot kerstdecoraties en streekproducten. Geniet hierna van versnaperingen die absoluut niet mogen ontbreken op een kerstmarkt; warme chocolademelk en huisgemaakte lekkernijen.

Om de feel-good sfeer van kerst compleet te maken wordt het kerstgevoel uitgebreid op het erf van de Onlanderij. Neem een kijkje bij de koeien in de stal en geniet van de vele kerstbomen die verspreid staan op het terrein. Na het grote succes van de levende kerststal van vorig jaar is daarom dit jaar de eerste editie van de kerstmarkt op de Onlanderij.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kunt u terecht van 10:00 uur tot 17:00 uur om te genieten van de kerstsfeer op de Onlanderij. Natuurmonumenten biedt u tijdens dit weekend een diversiteit aan kramen die u meenemen in een duurzaam en natuurlijk kerstgevoel. Van oude ambachten tot streekproducten en handgemaakte kerstversieringen van natuurlijke materialen. Natuurmonumenten heeft zich ook dit jaar weer ingespannen om de mooiste en meest sfeervolle kerstmarkt en levende kerststal van Noord Nederland te creëren op de Onlanderij in Eelderwolde.

Download evenement naar agenda

Reacties zijn gesloten.