Leeuwenloop door de Onlandij met kinderactiviteiten

zo
sep2016

Dit is geen eigen activiteit maar de informatie willen we toch graag delen.

Locatie: De Onlanderij

Madijk 1, eelderwolde

Lionsclub Groningen Groote Griet

De Leeuwenloop wordt gehouden op zondag 18 september bij Natuurmonumenten De Onlanderij. Je kunt zelf kiezen welke afstand je wilt lopen. Er is een wandeltocht van 6,4 km en 12,4 km en voor de kinderen (t/m 12 jaar) zijn er diverse OERRR activiteiten op het terrein van De Onlanderij zoals schminken, een beleefroute en knutselen. Geniet van een complete wandeldag in de prachtige Onlanden georganiseerd door Lionsclub Groningen Groote Griet in samenwerking met Natuurmonumenten. Met je deelname steun je het goede doel: de inkomsten van deelname worden volledig aan Natuurmonumenten geschonken, die hiervoor een natuureducatiepakket samenstellen die door alle regionale basisscholen gratis kan worden afgenomen. Een prachtig, lokaal goed doel!

Zie hier de leeuwenloop_flyer

Download evenement naar agenda