Politiek café GroenLinks over Ter Borch

wo
23
mrt2016

Dit is geen eigen activiteit maar deze informatie willen wij graag delen.

Vanaf 19.30

Locatie: De Onlanderij

Madijk 1, eelderwolde

GroenLinks Tynaarlo

Woensdagavond 23 maart organiseert GroenLinks Tynaarlo een politiek café over Ter Borch.GroenLinks Tynaarlo
GroenLinks wil graag weten wat er speelt in de wijk en is benieuwd naar ideeën over de toekomst van de wijk.
De gemeente Tynaarlo heeft voor de wijk Ter Borch de komende jaren verschillende plannen op stapel staan die een impact zullen hebben op het wonen in deze wijk. Zo zijn er supermarkten gepland in het entreegebied, wordt er een crematorium aan de noordzijde gebouwd en komt er een verbinding met de A7.

GroenLinks weet dat er in de wijk zorgen zijn over de mogelijke verkeerstoename door de verschillende plannen. En ook heeft de wijk met veel inbraken te maken gehad.

Ondanks de tegenstem van GroenLinks wordt een deel van het bestemmingsplan Ter Borch ter inzage gelegd. Bewoners van Ter Borch kunnen dan een zienswijze indienen. GroenLinks zal tijdens het politiek café kort toelichten hoe deze procedures in zijn werk gaan. Ook komt de rol van de gemeenteraad aan bod. Maar bovenal wil GroenLinks op 23 maart in gesprek met de inwoners van Ter Borch.

De avond wordt vormgegeven aan de hand van de wereldcafé methode waarbij er op informele wijze en in kleine groepen informatie, ideeën en inzichten uitgewisseld kunnen worden. Het politiek café vindt plaats bij De Onlanderij, Madijk 1 in Eelderwolde. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur.

Download evenement naar agenda

Reacties zijn gesloten.