PvdA nodigt bewoners uit

do
18
jun2015

Dit is geen activiteit van de bewonersvereniging maar op verzoek van de organisatoren op de website geplaatst

Vanaf 19.30 Tot 21.30

Borchsingel 41, eelderwolde

Graag nodigen we alle inwoners en verenigingen in Ter Borch/Eelderwolde uit voor het bijwonen van een openbare fractievergadering van de PvdA Tynaarlo.

Tijd: 19.30 uur 21.30 uur
Datum: donderdag 18 juni 2015
Locatie: Borchkwartier Ter Borch
Agenda: Eigen inbreng door de inwoners en verenigingen op gebied van wonen, groen, kinderopvang, internet, veiligheid, energie, en wat ook maar speelt in de wijk/dorp en de mensen raakt


Beste inwoners en leden van de diverse verenigingen van Ter Borch/ Eelderwolde,

De PvdA Tynaarlo is bezig met een dorpenronde; wij bezoeken dit jaar alle dorpen en wijken in de gemeente Tynaarlo. Op donderdag 18 juni organiseert de PvdA Tynaarlo daarom een openbare fractievergadering in Ter Borch/ Eelderwolde.
Wij willen graag naar jullie luisteren en weten wat zich in Ter Borch/Eelderwolde afspeelt. Welke ontwikkelingen zijn belangrijk bij jullie in de wijk/dorp en hoe kan de PvdA hier een rol in spelen, om zaken verder te brengen?

Jullie mening en kennis is voor ons van groot belang. Er zijn verschillende ontwikkelingen in de wijk/dorp, wat kun je als wijk/dorp zelf doen en wat verwacht je van de overheid.
De gemeenteraad gaat zich de komende maanden bezig houden met een kerntaken-discussie: wat gaat de gemeente in de toekomst nog wel doen en wat is geen taak voor de gemeente. Hierbij moet je denken aan: wegenonderhoud, groenonderhoud, zwembaden, bibliotheek, scholen en dorpshuizen, woningbouw, ondersteuning van verenigingen.

En niet te vergeten: wat voor dienstverlening verwachten jullie als inwoners van de ambtenaren op het gemeentehuis.

Kom daarom de 18 e met ons praten en elkaar leren kennen.
Als je elkaar kent is het makkelijker elkaar te vinden wanneer het nodig is.

Omdat wij niet van iedereen in Ter Borch/ Eelderwolde gegevens hebben om een uitnodiging te sturen willen we jullie vragen buren en bekenden in je vereniging of omgeving op de hoogte te brengen van deze uitnodiging, zodat zij ook in de gelegenheid zijn op deze avond aanwezig te zijn. Alvast dank daarvoor!
vriendelijke groet,
Fractie van de PvdA in Tynaarlo

Download evenement naar agenda

Reacties zijn gesloten.