Uitnodiging inloopavond ontwerpbestemmingsplan Eelderwolde, Ter Borch

di
12
apr2016

Inloopavond georganiseerd door de gemeente Tynaalo

Vanaf 19.00 Tot 20.30

Locatie: Onlanderij

Madijk 1, eelderwolde

Dinsdag 12 april houdt de gemeente een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan van de wijk Ter Borch. Het huidige plan is bijna tien jaar oud en moet wettelijk gezien worden bijgewerkt.logo gemeente tynaarlo

De gemeente maakt in dit geval een momentopname van de wijk: de huidige stand van zaken wordt in het nieuwe bestemmingsplan verwerkt.

Inloopavond
De inloopavond is in ‘de Onlanderij’ van Natuurmonumenten, Madijk 1 in Eelderwolde. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur bent u welkom op een tijdstip dat u goed uitkomt.

Het plan inzien
Het ontwerpbestemmingsplan ligt nog tot en met donderdag 28 april 2016 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt het bestemmingsplan hier tijdens openingstijden inzien. En wanneer u vooraf een afspraak maakt, kunt u het ook buiten kantooruren inzien. Het ontwerp is verder in te zien via onze website of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planID is: NL.IMRO.1730.BPTerBorch2016EW-0301.

Proces
De gemeente hield al eerder een inloopavond over het voorontwerp. De opmerkingen die daar werden gemaakt, zijn verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan. De reacties hierop worden meegenomen in de besluitvorming over het bestemmingsplan. Dat staat in juni op de agenda van de gemeenteraad.

Vragen
Wilt u meer informatie over het bestemmingsplan? Of wilt u het ontwerp buiten openingstijden komen inzien? Neem dan contact op met onze medewerkers van team Fysiek Beleid, tel.nr. 0592–266 662.

Download evenement naar agenda

Reacties zijn gesloten.