Inloopavond supermarkt Ter Borch

Op maandag 10 april 2017 is een inloop avond georganiseerd door de projectontwikkelaar om belangstellenden te informeren over de supermarkt plannen.voorlopige-schets-van-de-supermarkt-in-ter-borch-foto-archief-rtv-drenthe

 

Projectontwikkelaar VOF Ter Borch houdt op maandag 10 april de tweede inloopavond over de supermarkt in Ter Borch in het Fletcher Familiehotel aan de Groningerweg 19 in Paterswolde. Belanghebbenden en belangstellenden kunnen langskomen op een tijdstip dat hun past, tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Het voorlopig ontwerp van de supermarkt is klaar en daarnaast heeft de ontwikkelaar in voorbereiding op het ontwerpbestemmingsplan een aantal onderzoeken laten uitvoeren. Zodoende kunnen ook vragen op het gebied van bijvoorbeeld geluid, verkeersveiligheid en flora en fauna worden beantwoord.

De vragen en de opmerkingen van de eerste bijeenkomst zijn verwerkt in een vraag- en antwoordnotitie. Deze informatie is meegenomen in het voorlopige ontwerp. Tijdens de tweede inloopavond kunnen de bezoekers hierop reageren. Vervolgens worden de reacties en ideeën beoordeeld en waar mogelijk verwerkt in de plannen. Een volledig overzicht van het vervolgtraject en de kaders die de gemeenteraad aan ons heeft meegegeven vindt u via www.terborch.info/supermarkt.

Mocht u voorafgaand aan de informatiebijeenkomst vragen hebben, neem dan contact op met Bernard Sinnema, VOF TER BORCH, bernard.sinnema@gmail.com.

20170410-vraag-en-antwoord-notitie-ter-borch-8-11-2016

zie ook onze eerdere berichtgeving over de supermarkt

https://bewonersvereniging-terborch.nl/ter-informatie/dpo-van-ondernemersvereniging-eelde-paterswolde-geeft-ander-beeld-van-supermarkt-ter-borch/

https://bewonersvereniging-terborch.nl/commissie-publieke-zaken/1943/

https://bewonersvereniging-terborch.nl/event/informatie-avond-over-de-supermarkt-in-ter-borch/

voorlopige-schets-van-de-supermarkt-in-ter-borch-foto-archief-rtv-drenthe

Reacties zijn gesloten.