Petitie fiets-voetpad tussen Ter Borchlaan en scholen

De gemeente Groningen heeft in 2014 het Jan Evenhuis pad aangelegd waardoor er een fiets en wandel ontsluiting is tussen de Snip in de Piccardthof wijk en de Ter Borchlaan. Het was de bedoeling dat de gemeente Tynaarlo dit fiets/voetpad zou verlengen naar het kindcentrum Ter Borch en naar het Borchkwartier in Eelderwolde. Echter de gemeente Tynaarlo heeft hiervoor een 1 m breed betonpad aangelegd met haakse bochten erin. Betreffende pad is te smal om zowel wandelaars als fietsers naar de basisscholen te brengen. Daarnaast is het erg nat links en rechts naast dit pad waardoor kinderen regelmatig met natte kleren de schooldag moeten doorkomen.

Om de gemeenteraad van Tynaarlo te vragen een fatsoenlijk fiets-voetpad aan te leggen tussen het Jan Evenhuis pad en kindcentrum Ter Borch en het Borchkwartier, is de werkgroep verkeersveiligheid rond het Borchkwartier een petitie gestart. Wij hopen dat jullie de tijd nemen om deze petitie persoonlijk te ondersteunen door onderstaande link te gebruiken:

Petitie fiets-voetpad tussen Ter Borchlaan en scholen

Meer informatie over de werkgroep Verkeersveiligheid rond het Borchkwartier is te vinden op: https://www.ckcderietzanger.nl/verkeersveiligheid/

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groet,

Lieuwe van der Werff
Voorzitter werkgroep verkeersveiligheid rond het Borchkwartier

Reacties zijn gesloten.