Uitnodiging ontwerpen Speelnatuur De Onlanderij

Beste kinderen uit Ter Borch,

Zoals jullie weten kun je op de boerderij ‘De Onlanderij’ heerlijk spelen! Veel van jullie heb ik al een keer ontmoet.

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen hoe fijn en goed het is om in de natuur te spelen. Het is leuk, gezond en je leert veel van de natuur. Uiteindelijk zullen jullie daarom net als ik begrijpen dat het beschermen van de natuur hartstikke belangrijk is!

Een droom van mij als boswachter is om nog veel meer kinderen te kunnen laten spelen in de natuur. En weet je wat zo tof is? Dat gaan we gewoon doen!

Omdat jullie al zo goed zijn om te spelen in de natuur heb ik jullie hulp hard nodig. Ik wil jullie daarom vragen om samen met jullie ouders en mij, boswachter Bart, op woensdag 2 oktober om 14:30 uur samen een nieuwe wereld van OERRR te ontwerpen. Dit doen we uiteraard op De Onlanderij, we verzamelen bij mijn schuurtje. Met zand, hout water en andere natuurlijke materialen gaan we de nieuwe speelnatuur ontwerpen. Hoe stoer is dat?!

Ik hoop dat je komt!

Geef je snel op via de volgende link: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/de-onlanden/agenda/ontwerpen-speelnatuur-de-onlanderij. Let op! Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen aan deze activiteit, vol is vol.

Tot woensdag 2 oktober!

Met vriendelijke groet,

Boswachter Bart

Reacties zijn gesloten.