Nieuwe gastheer en gastvrouw voor De Onlanderij

Pieter en Manon Dijkema zijn in 2016 gastheer en gastvrouw van ontmoetingsplek De Onlanderij bij Groningen. Vrijdag 15 januari tekende het echtpaar de overeenkomst met Natuurmonumenten.

Samen ontwikkelen beide partijen De Onlanderij tot een echte toegangspoort voor De Onlanden met professionele horeca, zo start hier de Groene4mijl op zondag 31 januari. Na een mooie wandeling of fietstocht door het natuurgebied De Onlanden kun je nu ook genieten van een heerlijke biologische lunch met streekproducten. 

Verse en pure ingrediënten
De Onlanderij ligt bij natuurgebied De Onlanden. Hier ontwikkelt Natuurmonumenten samen met buurtgenoten een unieke ontmoetingsplek. Het echtpaar Pieter en Manon Dijkema, twee ervaren horecamensen, nemen in 2016 De Onlanderij onder hun hoede. Hun eerste wapenfeit is een lunchkaart met heerlijke biologische en streekproducten. Pieter Dijkema: “Verse, pure ingrediënten vormen de basis voor al onze gerechten. Deze worden gecombineerd met jarenlange ervaring en passie voor koken om de lekkerste gerechten te maken. Wij werken het liefst met biologische producten uit de streek. Kom snel een keer proeven!” De Onlanderij is een ideale plek voor kinderfeestjes, vergaderingen of voor een kop warme chocolademelk na een mooie fiets- of wandeltocht door de natuur van De Onlanden.

Natuurgebied de Onlanden
De Onlanden ligt vlakbij Groningen. Dit landschap bestaat uit bosjes, houtwallen, ruige graslanden en sloten waarin waterviolier en dotterbloem bloeien. Het gebied is volop in ontwikkeling. Vooral vogels voelen zich helemaal thuis in de natte natuur van De Onlanden. Je ziet hier bijvoorbeeld kuifeend, smient en zaagbek, maar ook zeldzame soorten als de watersnip en kwartelkoning. Er liggen prachtige wandel en fietspaden.

Adres en openingstijden
Je vindt De Onlanderij in Eelderwolde. Rij via de Borchsingel naar de Madijk.
TomTom informatie: voer Borchsingel 43 Eelderwolde in. Vanaf daar is het goed bewegwijzerd naar De Onlanderij.
Email: info@DeOnlanderij.nl Meer informatie over De Onlanderij kunt u vinden op www.natuurmonumenten.nl

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 10-17 uur

Reacties zijn gesloten.